PT-SMALL GROUP FÖR NYBLIVNA MAMMOR

LEVA LÄNGE

VIMMERBY

Livsglädje. Energi. Vilja. Acceptans.

PT SMALL GROUPS

- personlig träning

tillsammans med andra

 

PT-SMALL GROUP

MAMMA BABY NIVÅ

- Första steget i din återträning efter graviditet och förlossning

Är du nybliven mamma och vill komma igång med träning efter graviditet och förlossning? Då är du välkommen att anmäla dig till MAMMA BABY-grupper.

 

Den här gruppen passar dig som är nybliven mamma och vill komma igång med träningen igen efter graviditet och förlossning. Fokus ligger på att stärka de muskler som har blivit försvagade under graviditeten och öka rörligheten i kroppen. Kursen pågår i sex veckor. Det första tillfället är en föreläsning/workshop om vad som händer i kroppen under och efter graviditet. Du får din mage och eventuell magmuskeldelning kontrollerad.

 

Under kursen arbetar vi för att stärka bäckenbotten och de djupa magmusklerna som du som nybliven mamma främst behöver återfå styrka och kontroll av. Jag ser över teknik och utförande av övningar, peppar och utmanar. Under kursen ökar vi intensiteten i övningarna och anpassar dem efter din nivå. Det är bra om du har varit på efterkontroll hos din barnmorska innan kursstart. Oavsett om du har fött vaginalt eller med kejsarsnitt ska du be om en vaginal undersökning. Efter avslutad kurs har du möjlighet att gå vidare till nivå 2.

 

Nästa kursstart:

 

Var: BODY Gym & Relax

När: 6 mars, 10.00-11.00

Din investering: 1200 kr, 6 gånger

 

 

Bokning sker via mail till cecilia@levalange.com

 

PT-SMALL GROUP

MAMMA BABY FORTSÄTTNING NIVÅ 2

 

Den här gruppen är en fortsättningsgrupp på MAMMA BABY nivå 1. Den vänder sig till dig som har kommit längre i din återträning med bålen. Vi fokuserar fortfarande på att stärka de muskler som har blivit försvagade under graviditeten och arbetar för att öka rörligheten i kroppen. Här fokuserar vi också på mer styrkeutvecklande övningar, men jobbar fortfarande med att stärka bäckenbotten och djupa magen.

 

Det spelar ingen roll om det var en tid sedan du fick barn - att arbeta för att stärka kroppen inifrån och ut är viktigt. Om du är osäker på vilken nivå du bör träna på är du välkommen att kontakta mig för rådgivning.

 

Nästa kursstart:

 

Var: BODY Gym & Relax

När:

Din investering: 1200 kronor, 6 gånger

 

 

Kommande kursstarter:

 

 

 

Bokning sker via mail till cecilia@levalange.com

 

PT SMALL GROUP LIVSSTILSFÖRÄNDRING

Stress, en osund självbild, prestationsångest och andra negativa känslor kan leda till övervikt, oro, ångest och minskat välmående. Många använder mat som en tröst istället för att orka ta itu med sina problem. En sådan kompensationsstrategi är mycket vanlig eftersom mat kan vara ångestdämpande och ger en snabb tillfredsställande känsla.

 

Den här gruppen är för dig som är intresserad av att göra en viktminskning/livsstilförändring och vill lära dig hur du ska äta och träna för att nå dina mål. Du får möjlighet att träna tillsammans med personlig tränare i grupp och du får stöttning och rådgivning om kosten och hur den påverkar kroppen och den träning du utför. Du får en kostplan att följa under tiden gruppen pågår, samt kontinuerlig rådgivning.

 

Kursen är upplagd på åtta veckor där vi startar med föreläsning och genomgång av information om kosthållning, tankar om livsstilsförändring och alla frågor som finns innan vi startar. Vi kommer att träna tillsammans en gång i veckan under sju veckor, och utöver det tränar du som deltagare ytterligare två pass på egen hand. Träningsupplägg ingår.

 

Du som deltar i Livsstilsgruppen får möjlighet att lösa träningskort på Body Gym & Relax till rabatterat pris.

 

 

Var: BODY Gym & Relax

När:

Din investering: 4000 kronor

 

Anmälan görs till cecilia@levalange.com

Minst tre deltagare, max åtta st.