PERSONLIG TRÄNING

LEVA LÄNGE

VIMMERBY

Livsglädje. Energi. Vilja. Acceptans.

PERSONLIG TRÄNING

Jag planerar, motiverar och utvärderar din träning utifrån din egen målsättning.

Personlig träning kan ge en helhetssyn på fysisk aktivitet, livsstil och en ökad förståelse för hur kroppen fungerar. Jag arbetar alltid utifrån dina mål, behov och förutsättningar och anpassar träningen vi utför efter det. Jag vill att din träning ska vara rolig, säker och ge resultat.

 

En del vill träffa en personlig tränare kontinuerligt under längre tid medan andra tränar med en PT under en begränsad period för att sedan träna vidare på egen hand. Alla lösningar är möjliga!

 

Jag erbjuder allt från enskilda PT-timmar till helhetslösningar. Personlig träning sker på BODY Gym & Relax i Vimmerby. Där tränar du som klient med mig kostnadsfritt. Du som också vill träna på egen hand är välkommen att lösa kort hos oss.

 

Avbokning av PT ska ske dagen innan, annars debiteras full taxa/ett klipp. Om jag avbokar din sker givetvis ingenting med dina timmar

FÖR MIG ÄR DET VIKTIGT ATT DIN TRÄNING ÄR ROLIG, SÄKER OCH GER RESULTAT.

 

 

 

UPPLÄGG

 

Som ny kund går första mötet ut på att lära känna varandra under en konsultation. Vi pratar om din träningsbakgrund, om eventuella skador och hittar möjliga lösningar. Vi går genom en livsstilsprofil och tittar på dina mål med din träning, hälsa och välmående och pratar om vad som kan göras för att uppnå det.

 

Det första träningstillfället är en funktionsanalys där jag scannar av din kropp genom olika rörelser för att kunna planera din träning efter vad just du behöver fokusera på. Funktionsanalysen är grunden i mitt arbete, och på så sätt blir träningen personligt utformad. När du investerar i 10 eller eller PT-timmar ingår ett träningsupplägg för den period vi tränar tillsammans. Jag gör en långtidsplanering av din träning för att du ska få tydlig uppfattning om hur du behöver träna för att nå de resultat du strävar efter.

 

FUNKTIONSANALYS

Vill du boka en funktionsanalys för att få bättre uppfattning om vad du behöver fokusera på i din träning samt stärka upp för en mer hållbar kropp och effektiv träning kostar en timme 350 kronor.

SMALL

Paketet innehåller fem timmar, varav det första tillfället är en funktionsanalys. Passar dig som vill komma igång med din träning och vill få inspiration till att träna regelbundet. Jag planerar upp dina pass vilka mailas i efterhand. Du kan träna dina pass på egen hand mellan våra träffar.

 

 

 

 

Investering: 2900 kronor

MEDIUM

Paketet innehåller 10 timmar, varav den första timmen är en funktionsanalys. Du får ett träningsupplägg efter önskemål och mina rekommenrationer med fokus på både styrketräning och konditionsträning.

 

Du lär dig mycket om din träning, får tillgång till en övningsbank samt goda förutsättningar att nå din målsättning tillsammans med mig.

 

Investering: 5500 kronor

LARGE

Paketet innehåller 20 timmar, varav den första timmen är en funktionsanalys. Du får ett träningsupplägg efter önskemål och mina rekommenrationer med fokus på både styrketräning och konditionsträning.

 

Detta paket är en investering i dig själv. Du kan maximera din prestation med varierande övningar över tid, teknikträning, pepp, tester och regelbundna uppföljningar.

Investering: 10500 kronor