OM LEVA LÄNGE

LEVA LÄNGE

VIMMERBY

Livsglädje. Energi. Vilja. Acceptans.

OM LEVA LÄNGE

För ett antal år sedan var jag en periodande soffpotatis med svag självkänsla som inte tyckte att livet var så himla fräsigt. Jag tyckte inte om mig själv och tyckte inte om min kropp. Jag tillbringade många timmar framför spegeln där jag hånade mig själv och min kropp - och ändå gjorde jag ingenting åt det. Tills jag gjorde det, och då ville jag göra allt på en och samma gång: gå ner i vikt, bli stark, springa långt och snabbt, bygga muskler. På måndagar började jag oftast om från början och kände mig fullständigt värdelös när jag inte orkade leva på så lite mat som möjligt och träna så myckt jag bara kunde.

 

Det har varit många steg framåt och minst lika många steg tillbaka, och idag vet jag vad som fungerar och vad som inte gör det. Jag vet idag att det fungerar att ta ett steg i taget. Jag vet också att det ibland kan kännas tråkigt att lägga tid på att äta och träna på ett hållbart och långsiktigt sätt, men att det är just det som ger utdelning på sikt. Jag vet att det är så mycket värt att hitta balansen och att livet blir så mycket roligare och härligare när man tycker om sig själv.

 

Arbetet med min självkänsla de senaste åren har varit avgörande för hur mitt liv har utvecklats. Därför arbetar jag mycket med rätt mental inställning med mina klienter. För att skapa en hållbar och långsiktig livstilsförändring behöver vi våga bryta mönster och vara ärliga mot oss själva för att kunna växa och växla till nästa nivå. Självfallet är det en utmaning för mig; att möta dig på rätt nivå och arbeta för att du tar dig till nästa nivå i utvecklingen. Ett steg i taget.

 

 

"Jag tror att vi kan skapa magi när vi vågar följa våra drömmar"

LEVA LÄNGE handlar inte bara om att förhoppningsvis leva ett långt och friskt liv utan LEVA utgår också från honnörsorden: livsglädje, energi, vilja och acceptans. Jag vill att mitt eget liv ska utgå från dessa hörnstenar, men jag vill också inspirera och motivera dig till att leva på det sättet. Jag vill att du hittar livsglädje, att du har energi och ork i din vardag, att du vill och vågar utveckla dig själv och att du tar ansvar för din egen tillvaro. Jag önskar också att du accepterar dig själv och vet att du duger utan att någon berömmer dina prestationer.

 

LEVA handlar om att våga följa sina drömmar och lyssna på den inre röst som säger att du kan. Jag tror nämligen att vi kan skapa magi när vi vågar följa våra drömmar.