KOSTRÅDGIVNING

LEVA LÄNGE

VIMMERBY

Livsglädje. Energi. Vilja. Acceptans.

KOSTRÅDGIVNING

Mat är en kompis som gör kroppen och glad och kvick

Jag tror på att arbeta inifrån och ut; bra mat i bra mängd ger oss ofantliga många fina hälsofördelar. Genom en god kosthållning kan vi minska risken för att utveckla flertal folksjukdomar. Genom att äta rena råvaror och näringsrika livsmedel at håller vi oss friskare, piggare och kan också få ut mer av den träning vi utför.. Mat är inte en fiende. Mat är en kompis som gör kroppen glad och kvick. Jag tror att det är viktigt att nyansera tillvaron, men att äta mycket av den mat som får oss att må bra. Mat som ger kroppen energi för att orka träna och vara pigg och glad i vardagen. Mat som är bra för vår hälsa.

 

Jag tror inte på kortsiktiga dieter och snabba resultat. Mitt mål med vårt samarbete är att du lär dig om vad som är bra mat för kroppen och för ditt välmående; oavsett om du önskar gå ner i vikt, upp i vikt eller vill lära dig att äta för god hälsa. Jag sätter din hälsa i fokus. Att få bo i en kropp du trivs i. En kropp som är frisk och stark och lycklig. För livet.

 

 

UPPLÄGG KOSTRÅDGIVNING

 

Kostanalys och uppföljning (1500 kr)

 

Vi går igenom din nuvarande kosthållning i korthet. Du får med dig näringsberäknade förslag på frukost, lunch och middag samt mellanmål samt rekommendationer hur du ska planera din kosthållning utifrån dina mål.

 

En uppföljning ingår, 45-60 minuters möte med fokus på resultat samt riktlinjter inför framtiden. Rekommendationen är 1-2 månader efter kostanalys. Möjlighet till ytterligare en uppföljning finns (350 kr). För behov av mer stöttning och rådgivning rekommenderas upplägg för kostrådgivning.

 

 

Kostrådgiving och kostupplägg från 2100 kr

 

Vad ingår?

 

  • Du får skriva matdagbok för tre dagar som utgångspunkt för vårt första samtal. Vi går igenom din nuvarande kosthållning i korthet och lägger upp en plan för måltidsalternativ.
  • Du får med dig en kostplan som är anpassade efter din målsättning och dina behov, förslag på vad du kan äta innan och efter träning samt recept, information och rekommendationer om kosten.
  • Rådgivning och avstämning via mail ingår. Justering av måltidsplan efter behov.

 

Välj mellan:

 

8 veckor: 2100 kr

12 veckor: 3100 kr

 

För mer information och anmälan av kostrådgivning: cecilia@levalange.com

 

Möjlighet till kostrådgivning online kommer inom kort.