KOSTRÅDGIVNING

LEVA LÄNGE

VIMMERBY

Livsglädje. Energi. Vilja. Acceptans.

KOSTRÅDGIVNING

Mat är en kompis som gör kroppen och glad och kvick

Under många år har jag arbetat för att hitta balansen i kosten. Med mat som självmedicinering för ångest, låg självkänsla och känslighet för socker har jag haft en skev relation till mat. Jag har aldrig haft en uttalad ätstörning, men däremot har jag haft en störd relation till ätandet; ett ätstört beteende. Lyckligtvis har jag arbetat med det destruktiva beteendet och hittat ett mer balanserat och hälsosamt sätt att förhålla mig till mat.

 

Idag tror jag på att arbeta inifrån och ut, och har lärt mig på vägen att välmåendet kommer inifrån. För att ha bättre balans i tillvaron tror jag på att ge kroppen schysst käk; så mycket ren och naturlig mat som möjligt. Mat är inte en fiende. Mat är en kompis som gör kroppen och glad och kvick. Jag strävar efter att äta sådant som gör att jag mår bra. Mat som ger kroppen energi för att orka träna och vara pigg i vardagen. Mat som är bra för hälsan.

 

 

Jag arbetar inte med en särskild metod för de mål du har med din träning och kosthållning. Jag vill att du under den tid vi samarbetar lär dig om vad som är bra mat för kroppen och för ditt välmende. Jag vill att vi sätter din hälsa i fokus. Att få bo i en kropp du trivs i. En kropp som är stark och pigg och lycklig. För livet.

UPPLÄGG KOSTRÅDGIVNING

 

Kostanalys och uppföljning (1150 kr)

 

Vi går igenom din nuvrande kosthållning i korthet. Du får med dig en meny för två bra matdagar samt informaton, recept och rekommendationer för hur du ska planera din kost utifrån dina mål.

 

En uppföljning ingår, 30-60 minuters möte med fokus på resultat samt riktlinjter inför framtiden. Rekommendationen är 1-2 månader efter kostanalys. Möjlighet till ytterligare en uppföljning finns (350 kr). För behov av mer stöttning och rådgivning rekommenderas upplägg för kostrådgivning.

 

 

Kostrådgiving och kostupplägg från 1795 kr

 

Vad ingår?

 

  • Du får skriva matdagbok för tre dagar som utgångspunkt för vårt första samtal. Vi går igenom din nuvarande kosthållning i korthet och lägger upp en plan för måltidsalternativ.
  • Du får med dig en kostplan som är anpassade efter din målsättning och dina behov, förslag på vad du kan äta innan och efter träning samt recept, information och rekommendationer om kosten.
  • Rådgivning och avstämning via mail ingår. Justering av måltidsplan efter behov.

 

Välj mellan:

 

8 veckor: 1795 kr

12 veckor: 2695 kr

6 månader: 4700 kr

 

För mer information och anmälan av kostrådgivning: cecilia@levalange.com