FÖRETAG OCH FÖRENINGAR

LEVA LÄNGE

VIMMERBY

Livsglädje. Energi. Vilja. Acceptans.

FÖRETAG OCH FÖRENINGAR

 

FÖR FÖRETAGET

 

PERSONAL SOM TRÄNAR MÅR BRA OCH GÖR ETT BÄTTRE JOBB

 

Driver du eller arbetar du på ett företag som månar om personalens hälsa och välbefinnande? BODY Gym & Relax, där jag arbetar som kommunikationsansvarig mot företag och föreningar, erbjuder företag som ansluter sig till oss förmånliga priser på träningskort, gemensamma träningspass, föreläsningar, coachning, fysioterapi med mera. Alla lösningar är möjliga.

 

Vi kan till exempel hjälpa till att hitta lösningar för hur man kan arbeta mer förebyggande med hälsofrågor på företaget och tillsammans ta fram en långsiktig plan med aktiviteter som hjälper organisationen att utvecklas i rätt riktning. För vi vet att människor blir gladare, mer produktiva, sociala och kreativa när man är vid god hälsa. Vi tror att god hälsa lönar sig, helt enkelt.

 

Om du är nyfiken på vad vi erbjuder eller vill boka en konsultation där vi gemensamt fördjupar oss i företagets och medarbetarnas behov och nuläge kan kontakta mig på cecilia@bodygym.se

 

 

 

 

 

FÖR FÖRENINGEN

Medlemmar i idrottsföreningar kan lösa träningskort på BODY Gym & Relax till förmånliga priser. Som förening kan ni också boka träningspass hos oss. Vi erbjuder en bredd i kompetens och utbud: HIIT, spinning, Tabata, Yoga, Zumba och PT Small Groups. Ni kan boka med eller utan instruktör. För mer information om priser och upplägg ta kontakt via mail: cecilia@bodygym.

 

Läs mer om BODY Gym & Relax här.